Lego 2 - 4 Bobika

2010.01.02. 19:46

 

Lego 2 - 4 Bobika (258058874)

Focira csak nagy jóindulattal alkalmasnak nevezhető időjárás fogadta a kilátogató 27429 nézőt, akik kíváncsian várták, mit mutat a két csapat a felázott Welodrome gyepén.

Budapesti rangadótól volt hangos ma az egész város, és amint az várható volt, a szurkolók zsúfolásig megtöltötték a stadiont. 3-5-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Lego csapata. Az alábbi játékosok alkotják a kezdőcsapatot: Twily - Watt, Albaredo, Mexis - Major, Farreras, Weidentrift, Killian, Gontojo - Nguyên, Bresser.

A kissé idegesnek látszó Bobika-játékosokat a vezetőedző érdekes 3-5-2 felállásban küldte pályára. Az összeállítás: Alvar - Petrényi, Bodenstaff, Lukić - Hégely, Schortz, Dossena, Zsolt, Grenwald - Illés, Boros.

Lego a szélekkel ellentétben inkább a középső támadásokra helyezte a hangsúlyt.

Bobika az ellentámadásokra helyezte a hangsúlyt. 11. perc: 1 - 0! Vezet a lelkesen játszó Lego, miután Khai Nguyên könnyedén csapta be a vendégek középső védőjét, és védhetetlenül a kapu jobb oldalába lőtt.

Forest Watt a mai napon messze képességei alatt teljesített, a felázott talaj ugyanis lelassította a gyors lábú játékost.

Emil Zsolt gyönyörűen fejelt az ellenfél hálójába, pontosan érkezve egy jobbról jövő beadásra. Az állás döntetlen, 31 percnyi játék után: 1 - 1. A mérkőzést durva játék és sok kemény szerelés jellemezte az esőtől süppedős talajon.

Leo Schortz ennek ellenére nagy akarással, lelkesen játszott. A meccs 37. percében tombolt a lelátó, amikor a hazaiak játékosa,

Alexander Bresser középen kilépett az ellenfél védői között, és higgadtan a kapuba gurított. Így már 2 - 1.

Zoltán Boros egy szenzációs jobb oldali passzból kiegyenlített a 38. percben, már 2 - 2 az állás.

Patrik Grenwald (Bobika) durva szabálytalansága sárga lapot ért.

A félidő eredménye: 2 - 2. Bobika dominált, pontosabban 58 százalékban birtokolta a labdát.

 

A légyzümmögést is hallani lehetett volna a lelátókon, amikor a vendégek játékosa,Győző Illés egy jobb oldali támadás eredményeképp gólt szerzett csapata számára: 2 - 3 a meccs 59. percében.

A nézőtéren többen is úgy gondolták, hogy a bíró nem volt elég határozott, amikor egyedül Forest Watt (Lego) játékosnak adott sárga lapot a 78. percben.

Egy jobb oldali beadást Leo Schortz lőtt el kapásból. A labda egy védőn megpattanva a hálóban kötött ki: 79 perc játék után 2 - 4 az állás.

Khai Nguyên (Lego) számára nagyszerű lehetőség adódott a mérkőzés 81. percében, hogy csökkentse hátrányukat, de a labda elszállt a kapu felett.

84 perc kellett hozzá, hogy Forest Watt (Lego) megkapja második sárga lapos figyelmeztetését is, amely számára a mérkőzés végét jelentette.

Láthatóan a tapasztalatlansága miatt buktatta Florindo Dossena teljesen feleslegesen az ellenfél játékosát a tizenhatos vonala előtt a 87. percben, azonban az ezt követő szabadrúgás hatástalan maradt. A félidő nagy részében irányító Bobika fölényét jelzi a magabiztos 63 százalékos labdabirtoklási arány.

A meccs legjobb Lego-játékosa Alexander Bresser volt, ám Jadson Gontojo teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után. Leo Schortz (Bobika) a mai napon hihetetlenül jól játszott, míg Carlos Hernan Alvar felejthető produkciót nyújtott. A bíró véget vetett az összecsapásnak; 2 - 4 a végeredmény.

 

Edzői értékelés - Bouke van Gorkom:

Nem tudjuk mi történt a csapattal, úgy tűnik a széleken vertek meg minket... Ebből nekem kellett volna felkészülni. A játékosaim amit tudtak megtettek bár ez kevés volt. A hétközi meccsen javítani fogunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fclego.blog.hu/api/trackback/id/tr311640242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása